Caută acilea...

marți, 5 iunie 2012

Visele lui Fecali

Da, vise, nu visuri. Pentru că e ceea ce visează noaptea, iar ziua, pupincuriștii, gen B1 TV, preiau și dau pe post ceea ce a visat oierul. Conform acelorași măreți redactori (sportivi, sau nu) de la televiziunea lui Bobby Păunescu (cred că încă e a lui), tot cei care au spus că Ashley Cole a fost o mare legendă a lui Manchester United, cercopitecul din Pipera a pus ochii pe alți doi jucători.

Unul e Wesley, de la Vaslui, pe care ciobanul îl vrea de luni de zile, sau poate chiar ani, după ce a văzut că a dat goluri într-un sezon cât toată echipa lui de vedete. Deci nu e nicidecum o țintă nouă. Problema e că brazilianul nu e creștin, deci un prea poate să dea goluri pentru echipa lui și, al dracu', vrea și bani ca să joace la el, nu mai e de ajuns mândria de a juca la Steaua.

A doua țintă a megalomanului crescut între căcăreze de oaie este Gicu Grozav. Ăsta e un "uriaș talent", așa cum au fost toți după Adrian Ilie, numai că niciunul nu a confirmat. Dar el nu a apărut peste noapte dintr-un cufăr încuiat de-al lui Pițurcă. Nu, el a jucat și pe afară, la Standard Liege, a jucat și la U Cluj, destul de mult în acest sezon, dar nimeni nu a observat ce talentos e băiatu' ăsta. S-a întâmplat totuși să devină vedetă peste noapte, după ce a dat un gol cu capul la națională. Sună cunoscut scenariul?

Acum tot mapamondul îl dorește. Și mai ales Jiji Fecali, păcăliciul de serviciu al fotbalului românesc. Cică ar fi gata să dea 1,8 milioane de euro pe el, plus 50% dintr-un viitor transfer. Și cum la el jucătorii sunt cotați numai de la 15 milioane de euro în sus, Walter ar putea să dea și el lovitura, grație prostiei amicului său. Dacă ăsta de la Petrolul (acum) l-ar da la banii ăștia ar face cea mai bună afacere a carierei. Încă un jucător care promite să ajungă Balonul de Aur, cumpărat de cioban cu muuulți bani și care va ajunge să plece liber de contract, după ce se va fi ratat într-un sezon sau două în Ghencea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!