Caută acilea...

marți, 5 iunie 2012

Previziuni Euro 2012 (3) - Grupa C

Spania, Italia, Irlanda, Croația. Aici lucrurile sunt clare în cel puțin o privință, și anume Spania. Că vor exista surprize, poate ca la WC 2010, și vor mai face și vreun pas greșit, dar cu siguranță ibericii vor ieși din grupă, cel puțin după locul 2.

Cealaltă favorită clară și de tradiție ar fi fost Italia. E în dubiu chiar și participarea macaronarilor, dar așa planau fel și fel de nori negri asupra lor și în 2006, la precedentul Calciopoli. Și au ieșit campioni mondiali! De râsul lumii a fost și Balonul de Aur atunci, un fundaș. Nu știi niciodată de vor face italienii. E bine să nu fie total excluși din calcule, ca acum 6 ani.

Croația, fiind o echipă ex-iugoslavă, poate furniza mereu surprize, atât plăcute cât și neplăcute. Teoretic se luptă pentru a evita ultimul loc, alături de băieții lui Trapattoni.

Concluzie: Spania nu are cum să rateze sferturile. Restul de trei echipe pot termina în orice configurație. Un plus pentru italieni, grație jucătorilor mai valoroși, dar ei sunt în luptă și cu fantomele trecutului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!