Caută acilea...

miercuri, 6 iunie 2012

Pentru un București așa cum îți dorești! Așa spune scârba asta de Oprescu. Păi așa îți dorești Bucureștiul, cum l-a întreținut el timp de 4 ani? Cum adică să susțin Arena Națională? E vreo persoană, face ceva, candidează undeva? Nu înțeleg.

Care mai sunt proiectele lui? Pasajul Basarab? Câți ani s-au chinuit până l-au făcut? Parcarea de la Universitate cu care se laudă? Care? Groapa aia imensă? Străzile din Centrul Vechi? A terminat vreuna? A astupat zidurile vechi cu ciment si nisip când au venit spaniolii la finala Europa League. Clădirile de acolo, dintre care 99% stau să cadă? Parcări în oraș? Descongestionarea traficului? Ce a făcut el mai exact??? A făcut ceva pentru bicicliști?

Votați ca proștii pe Oprescu, că "nu aveți alternativă". Dacă nu cunoașteți un candidat la primărie, nici nu vă interesați cine e, că poate merită votat. Vă meritați soarta, dar ne-o influențați și pe a noastră, a celor care vor să scape de clasa asta politică. Avem o alternativă, măcar la Primăria București, dar îi dăm cu piciorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!