Caută acilea...

joi, 7 iunie 2012

Până unde merge perversitatea politicienilor

După ce am văzut ieri că Nicușor Dan ar fi omul PDL-ului, astăzi am primit un ziar care copiază publicația Adevărul, dar este un manifest USL anti Liviu Negoiță.

Evident, pe lângă deja clasicele sloganuri că șleahta Băsescu-Udrea-Videanu-Boc-Liviu Negoiță (mă mir că lista e așa mică și nu au pus tot partidul) au făcut și au dres, au devalizat bugetul sectorului 3, etc, apare acum un nou material cu privire la cel mai arzător subiect din sector: parcul IOR (A.I. Cuza). Oamenii Bunicuței, școliți în cele mai bune centre de formare a dezinformatorilor, acuză grupul mai-sus-amintit că a primit mare mită ca să permită construirea unui mall în parc. 

În plus, PSD-iștii insistă că parcul se numește Titan, deși nu s-a numit niciodată așa, acesta fiind doar numele zonei (cartierului). În fine, detalii. 

Acuzații strâng și ei semnături pe stradă pentru ca posibilul viitor primar, Robert Negoiță, să nu dea "verde" unor amici pentru construirea de blocuri în același parc. Dar, ambele tabere încearcă să păcălească alegătorii cu acest subiect, spațiul unde ar urma să se construiască mall sau blocuri nefiind în parc, ci exact lângă, pe locul fostei baze sportive Spartac.

De altfel lucrările pentru ridicarea mall-ului au și fost începute. Nu există totuși semnale că limitele centrului comercial s-ar extinde pe spațiul verde al parcului.

În concluzie, această campanie electorală e mai murdară decât am văzut în filmele americane cu senatori corupți. Dar care e miza? Doar e criză, bani puțini, furtișaguri multe. Se pare că ei găsesc mereu văcuțe de muls, indiferent cât de rău o duce poporul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!