Caută acilea...

luni, 27 august 2012

Stop! Scoateți din priză Antenele lu' Felix!

Oamenii ăia care sunt plătiți (cu bani grei, presupun) să-l pupe în cur pe Felix și șleahta lui de comuniști manifestă simptome tot mai grave de alterare a materiei cenușii. Și nu e de la căldură! Poate de la căldura emanată de neuronii lor atrofiați utilizați excesiv în conceperea unor planuri de subjugare a țării.

În această seară mi-a atras atenția căruța cu nebuni de pe A3 în momentul în care Ciuvică urla de nebun ceva despre americani (ce socialist pare), iar duduia Oana Stancu a început să râdă de el și să îi spună că se înșală amarnic. Mi s-a părut începutul sfârșitului pentru căruța de la Caracal, dar tot nu am înțeles de ce se contraziceau.

Apoi, aceeași duduie rotofeie a început să zbiere cum că adunătura asta, numită în prezent România, a scăpat de-a lungul istoriei și de sub Imperiul Otoman și de sub cel Habsburgic (l-a uitat pe cel roman) și va scăpa și de Băsescu. Din nefericire pentru ea și colegii ei cu ochelari de cal, Băse va pleca doar când își va termina mandatul, pare-se. Și mai trist pentru ea și proștii care se uită în gura copiilor turnătorului Felix, e că România ar fi dus-o excepțional astăzi dacă rămânea sub Imperiul Habsburgic (partea țării care a fost sub dominația austriacă se poate vedea că este cu câteva zeci de ani mai evoluată decât restul). Poate era și ea jurnalistă astăzi și nu mai trebuia să îi facă zilnic clismă lui Felix, alături de ceilalți ciumpalaci.

A urmat la rând limbistul șef-adjunct, dl Gâdea. Evident că trebuia să scoată și el câteva perle, din moment ce ei nu își mai folosesc propriile creiere, ci pe cele spălate de banii motanului. Prima a fost când a cerut demisia judecătoarei Iulia Motoc. Motivul? PLAGIATUL. Păi, d-le Gâdea, nu îi cereți demisia și șefului Mickey Mouse? Iar v-a luat-o gura pe dinainte. "15% din salariu!"
A doua perlă, în tot atâtea fraze, nu mai e ceva nou, dar înaripatele cu creiere pe măsură insistă pe subiect. 7,4 milioane de oameni i-au cerut demisia lui Băsescu. Bun, dar restul de 11 milioane (sau câți om mai fi...) nu cumva or fi vrut să spună că nu vă vor pe voi? Voi ați decis că lumea trebuie să aleagă între voi și Băsescu. Cei care nu va vor au considerat că trebuie să aleagă între voi și restul, aici fiind inclus și Băsescu. Ghici care e mai mare, 11 sau 7,4?

Un comentariu:

  1. esti un cacat! Esenta democratiei spune ca cei ce nu voteaza nu conteaza. Te'n pula mea de bou!

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!