Caută acilea...

joi, 23 august 2012

Dinamovist, arta de a fi prost, dar prevăzător

Din start voi spune că sunt și excepții, ca peste tot, și că nu sunt numai uscăciuni în această pădure, dar sunt într-o proporție foarte mare.
Așadar, vorbesc astăzi despre interesul suporterilor de ocazie, numiți și "dinamoviști", care vin doar la derby-urile cu Steaua și la meciurile cu Manchester United. Trist pentru ei, care se lăudau că fac și dreg și umplu nu știu câte stadioane, e că nici măcar cu Steaua nu mai umplu Ștefan cel Mare și nici măcar cu Barcelona nu pot sa umple jumătate din Arena Națională. Atunci, ce pretenții să mai ai că vor veni cu Metalist Harkov? Se pare că foarte mici.
Păi, maimuțoilor, dacă nici acum nu veniți să vă susțineți echipa, la început de sezon, după ce ați scăpat de Borcea și ați luat bătaie doar cu 2-0 de la Barca, atunci când? N-aș vrea să mai văd vreo javră d-asta că se plânge că din nu știu ce motiv nu poate să mai vină pe stadion. Aveți toate motivele să veniți acum, dacă vă iubiți echipa. Dacă dați greș din nou, asta e, puteți să faceți orice, dar acum veniți la meci dacă sunteți suporteri adevărați. Dar mă tem că nu prea mai există d-ăștia în Rromânica.
Dacă ați ști voi cât îl vreau eu plecat (și nu sunt singurul!) pe Jiji... Voi ar trebui să fiți în extaz că ați scăpat de Porcea.

Actualizare 24/08/2012: Așa cum era de așteptat, fanii pe care i-am criticat aveau să aibă dreptate. Era foarte probabil, dar trebuiau sa încerce să-și ajute echipa. S-a dovedit încă odată că javrele alea care se plimbă cu limuzine scumpe și cu Ferrari nu merită să aibă suporteri în spate. De azi, fani ai cățeilor, o dăm la pace. Vă felicit pentru că nu veți mai merge la stadion. Chiar nu aveți pentru ce. Mai bine formați voi o echipă de cartier, 20-30 de băieți și îi înlocuiți pe majoritatea celor plătiți cu sute de mii de euro. Performanțele ar fi aceleași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!