Caută acilea...

marți, 14 august 2012

Pițurcă frizează ridicolul: "Mutu e prea bun pentru România"

Barbugiul-șef din sportul rege a pierdut demult pariul cu această disciplină. Acum ne terorizează în continuare din postul de selecționer, dar și mai tare cu declarațiile sale. Gândirea sa e a unui obsedat de jocuri de noroc, insistând pe anumite fixuri, chiar dacă toată lumea îi zice că e nebun.

Ieri am văzut că spunea despre Mutu că e prea bun ca să vină să joace în campionatul românesc. E adevărat, e mult spus campionat, dar despre cine vorbim? Mutu! Fost cândva mare speranță, actualmente la 33 de ani, o personalitate împuțită, vine după un sezon dezastruos cu doar 10 meciuri jucate la Cesena (!), o echipă mai slabă decât Concordia Chiajna. De câteva săptămâni de zile cotrobăie prin toată lumea după o echipă care să-l mai dorească și, de preferat, să îi dea și un salariu de câteva milioane de euro.

Lasă, Mutule, că au mai fost d-ăștia așa mândri ca tine și tot la Dinamo au eșuat.

Pe lângă Mutu, omul Satanei, cum i-ar zice un alt personaj de teapa lui, mai are o feblețe pentru Chivu. Nu știu dacă are o feblețe pentru cei doi (l-aș adăuga chiar și pe al treilea, Florescu) sau se înduioșează când vede o vrăbiuță rănită. Cred că are ceva sechele din copilărie și acum vrea să îi îngrijească pe toți zombii ăștia. Sfat: Lasă-i pe Mutu și Chivu unde sunt! De mai bine de 10 ani ne tot trag în jos. E timpul să trecem peste etapa asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!