Caută acilea...

marți, 14 august 2012

Fecali nu mai sălășluiește singur, Porumboiu îi ține isonul

Până acum cercopitecul din Pipera nu prea avea un alt specimen de același rang alături de care să umple timpul de emisie al unor televiziuni ca sport.ro, digi sport sau gsp cu tâmpenii. De aproximativ o lună Porumboiu s-a hotărât să îi arate ciobanului că nu e singur pe lume și a început să își dea singur la 'gioale'.

Acest articol trebuia scris (în mare parte) înainte de începutul campionatului, dar abia acum am reușit să-l fac

Jiji nu mai vânează singur, Porumbu i s-a alăturat
A început odată cu despărțirea de Inacio. Evident că mutarea magistrală a fost continuată cu numirea lui Șumudică, om cu performanțe, cult, un tactician și un psiholog desăvârșit (Haide, bă, trage!).
Imediat a renunțat la cei mai buni fotbaliști: Adailton, că era bătrân și scump, Wesley că era scump și dădea multe goluri, Papp, că a primit o ofertă de nerefuzat de la Chievo. Acum, când opera magistrală începe să prindă contur, Porumbelu vrea să scape și de Sânmărtean, că face prea multe floricele și joacă doar când are chef. Nu spun că Sânmărtean e îngeraș, că altfel nu era la Vaslui la 33 de ani, dar e singurul FOTBALIST din România. Coincidență sau nu, neanderthalul din Ghencea (sau de unde vrea el, că e un fel de Chuck Norris) vorbea chiar în aceste zile de un nou transfer - celebrul "mijlocaș de creație". Dar nu degeaba a fost crescut la stână războinicul. Știe el că Sânmărtean nu e chiar ce îi trebuie, că nu e musculos, nu are forță. De aceea nu ar putea să dea pase cârlanilor lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!