Caută acilea...

vineri, 31 mai 2013

Din ciclul "UE și alții ne vor binele": Aerul condiționat (cu inverter)

Normal că nu poate să fie cineva bănuit de rea intenție sau de dorința de îmbogățire rapidă. UE dorește doar binele planetei și vrea să reducem consumul de energie al aparatelor de aer condiționat... cu 30%. De acum problemele cu încălzirea/răcirea globală (spun unii) se vor fi terminat.

Dar cum stă problema? 

O știre spune de felul: "Puţini români ştiu că 2013 este ultimul an când mai pot achiziţiona aparate de aer condiţionat ieftine, acestea urmând a fi înlocuite de anul viitor de modele mai economice şi mult mai scumpe."
Puțini știau, dar punem pariu că vor fi destul de mulți cei care vor (fi) afla(t) despre această schimbare mass-media? Suficient de mulți încât să dea năvală în magazine în această vară și să cumpere tot ce le oferă "retailerii". Și uite așa ei vor vinde orice, la orice preț, mai ales dacă vor pune și afișe cu "PROMOȚIE".
Cică vânzările la Altex au crescut cu 150% în această primăvară, față de cea a anului 2012. Întâmplător, zic eu... ca și gripa aviară, porcină, bovină, umană, etc.

Și de la anul? 

De anul viitor vom cumpăra ce vom găsi, de nevoie și viața își va urma cursul, propriu și neinfluențat de vreo entitate superioară.

Apropo, 2.100 de lei este cel mai ieftin aer condiționat cu inverter la Altex. Fără instalare, ce poate să mai adauge ușor 500-600 de lei la acest preț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!