Caută acilea...

luni, 27 mai 2013

AS Monaco, noua Malaga

De ar ajunge să aibă performanțele Malagăi din acest sezon ar fi bine, dar mă tem că va ajunge să aibă parte doar de urmările implicării unui miliardar de carton, precum în cazul spaniolilor.

Un rus cu câteva miliarde (abia e mai bogat ca regele ciobanilor machedoni) avere s-a decis să își facă și el publicitate investind masiv în fotbal. Masiv și prost.
Cică vrea să bage 100-200 de milioane de euro în 4 ani la Monaco. Terminatul de Mancini cheltuia atâta într-o vară la City. În plus, Monaco nu are niciun jucător de Europa, poate nici de rămânere în Ligue 1. În acest caz, când mai și arunci 70 de milioane, dintr-un foc, pe doi jucători obișnuiți, de la Porto, nu ai cum să îți realizezi planul. Mai dă încă pe atâta pe Falcao, si mai ramane cu 60 de milioane pentru încă 4 ani. Banii ăștia vor zbura și ei pe 2 jucători mediocri, care nu pot face diferența ca un Messi, și s-au terminat investițiile tale. Dacă asta e rețeta succesului, să ai 2-3,4 vedete în echipă, și restul niște neica nimeni, atunci anul viitor se vede mai aproape retrogradarea, decât Liga Campionilor.

Dacă astea sunt condițiile în care se vor face investiții în Principat, atunci pariul meu e că Monaco va fi un eșec lamentabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!