Caută acilea...

vineri, 24 mai 2013

Cât de proști sunt fanii lui jiji


Sper ca asta să fie ultima scriere despre clovnul ăsta, până când va fi eliberat condiționat, fiindcă sunt convins că momentul ăsta va veni, dar sper să fie peste minim 2 ani.

Pornim de la două premise:
1.       Că trăim într-o țară care vrea să devină europeană, unde legile nu se pot modifica peste noapte ca să îi fie mai bine unui individ
2.       Ești prost ca o oaie dacă vrei “Free Gigi”, și aici nu mă refer la ce dorește Grasu’ XXL (unii știu).

Concluzionând cea de-a doua premisă, ești o oaie dacă tu crezi că:

-          Făcând o pagină pe facebook poți să obții eliberarea unui infractor condamnat definitiv, după ce a fost găsit vinovat în două dosare și mai are cel puțin încă două pe rol.
-          3 ani (după standardele închisorilor) de bulău sunt mulți, când în orice țară civilizată s-ar fi cumulat pedepsele și s-ar fi înmulțit cu 5.
-          5 judecători, în două instanțe separate, înseamnă mai mult decât cei 3 majoritari în cea decisivă, doar fiindcă așa îți spune un fotbalist cu 80 de cuvinte în vocabular.
-         Un pui de cioban a „investit” miliooooaaaaneeee de euro într-un brand uriaș total dezinteresat sau că el se pricepe la fotbal, lucru pe care l-a negat în mai multe rânduri.
-     Melteanul a ieșit în pierdere după 12 ani la Steaua. Doar de aceea ține cu dinții de club, a ajuns europarlamentar si parlamentar.
-      El a dat bani la biserici ca să trăiți voi mai bine.
-          Un oier cu 4 clase putea să facă de capul lui schimb de terenuri cu Armata.
-           jigodia merită grațiată fiindcă a dat un tun de numai câteva milioane de dolari, acum 14 ani.
-          După 14 ani nu mai ești vinovat pentru prejudiciera statului (stat = contribuabili = noi)
-           Un infractor extrem de periculos merită să fie eliberat doar fiindcă are familie (e drept, nu orice infractor are familie) .
-          Etc. Lista se poate întinde pe muuulte pagini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!