Caută acilea...

luni, 2 iulie 2012

Final de Euro 2012: Rusia, în finală / Ronaldo, MVP / Spania, o rușine de echipă

Gata, s-a dus și ăsta. Ce a fost, a fost, dar ce-a rămas? Păi, au rămas o grămadă de perle de-ale "experților".
- Și totuși, Rusia nu a ajuns în finală, după cum o vedeau mulți "tobă" de fotbal.
-  Ronaldo nu a ieșit mai bun decât Messi, chiar dacă nu l-a avut adversar. Portugalia ar trebui să aibă o echipă, dacă vrea să se bată vreodată pentru vreun trofeu. Ronaldo nu poate să facă minuni singur, dacă nu joacă cu Cehia, Olanda-horror, Rayo Vallecano sau Racing Santander. Plus că e greu de tot fără Ozil, Di Maria, Benzema, Xabi Alonso, Kaka, etc. Nu mai are cine să te lase singur în gura porții.
- Italia a fost surpriza plăcută a turneului, deși "experții" o excludeau total la începutul competiției, iar după două meciuri bune o ridicau în slăvi. Se pare că în cazul lor statistica a fost din nou foarte aproape de adevăr. Și anume, că Italia joacă foarte bine când vine după un scandal de corupție.
- Spania, așa plicticoasă cum o văd fanii lui Dodel Tănase și ai "magicianului" Pirlo, a făcut din nou legea și s-a impus fără drept de apel, chiar și în finală.
- Alex Chipciu, acest nou Marius Lăcătuș, sau a cui dracu' vedetă o mai fie sosie, este total convins că România ar fi fost peste multe echipe "slabe" de la acest turneu final. Evident, România trebuia doar să fie mai bună decât aceste echipe foarte slabe și ar fi ajuns și ea acolo, să-și arate forțele incomensurabile.
- Pastorul secund al fotbalului mioritic, Mitică, i-a dat cu bobârnacul lui Pirlo, anunțând întreaga lume că noi AM AVUT fotbaliști mai buni ca el, adică Dobrin și Balaci. Nea Mitică, vezi, bre, că suntem în 2012, nu pe vremea Scorniceștiului.
- Evident, Germania nu a ieșit campioană, așa cum specialiștii exotici credeau.
- Nici Ucraina, nici Polonia nu au făcut absolut nimic, așa cum paria atotcunoscătorul Mircea Sandu la începutul Euro.
- Balotelli, mare fotbalist :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!