Caută acilea...

sâmbătă, 28 iulie 2012

Liga 1 n-a mai avut un jucător ca Sânmărtean, după Elton

Nu că ar fi făcut (și) aseară un meci mare împotriva unei echipe alcătuite peste noapte, care a prins un meci bun și se credea deja printre favorite la titlu. Pentru că de la Elton încoace nu a mai existat un jucător care să dribleze cu atâta lejeritate. Este un adevărat număr 10, cel mai bun jucator din campionat, la mile marine distanță de restul, inclusiv de Wesley, recent plecat la arabi.
În altă ordine de idei, Vaslui a arătat destul de bine aseară, ca și meciul în sine. De mult nu am mai văzut atâtea driblinguri reușite într-un meci în care a jucat o formație românească. Chiar și după plecările lui Wesley, Adailton și Papp, plăieșii lui Porumboiu au arătat o față foarte atractivă și potentă.
Totuși, să nu uităm că arbitrul ăla de rahat a făcut meciul praf prin cel puțin 3 decizii colosal de importante, dar greșite. Eliminarea lui Cristea, nu era de eliminare. Un negrotei de la Vaslui l-a oprit pe Grozav în poziție de ultim apărător și a primit doar galben. Într-o fază similară unul de la Petrolul a primit aceeași sancțiune, deși eliminarea era evident necesară.
Tot legat de arbitraj, l-am văzut și pe ungurul de la Gaz Metan cu Pandurii. A mutat un un fault în careu, deși a avut loc la un metru în afară și sub ochii tușierului. Din fericire pentru el, lovitura a fost repetată și ratată în cele din urmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!