Caută acilea...

luni, 30 aprilie 2012

Poftiți la city-break-uri cu +100% "reducere"

Având ca punct de pornire aberația asta (că primești gratuit bagajul de mână), merg mai departe, continuându-mi războiul orb și personal cu țeparii aștia.

Ei îți vând un city-break la Budapesta cu 258 de euro pentru două persoane (vezi detalii aici). Doar făcând câteva clickuri afli că de fapt această ofertă numai ofertă nu e. Avionul te costă cam 90-100 de persoană (wizzair), cazarea (booking.com) cam 400 lei pentru două persoane. Total = ~ 600 lei, adică mai puțin de 150 de euro pentru două persoane.

Da, în acest preț ai și mic-dejun și anulare gratuită (deci țeparii își mai pot recupera niște bani dacă tu nu poți să mai mergi, însă mai mult ca sigur tu nu îi vei mai recupera de la ei). În plus, zborul se efectuează cu Wizz Air, iar cursa aterizează acolo la 20:30, iar aici la 23:15. Astfel prima zi va fi inexistentă. Dar, este adevărat, ai a treia zi la dispoziție pentru plimbare, cu bagajul după tine, pentru că check-out-ul se face la 12.

Și știți ce e mai trist? Că autoritățile știu de "chilipirurile" astea, dar nu au ce face, cică. "Explore the Carpathian Garden!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!