Caută acilea...

vineri, 27 aprilie 2012

Europa fotbalistică sub semnul lui 2

Din start, fiind vorba de semifinale (două, nu patru ca la Românii au talent), au fost câte două echipe care s-au înfruntat în două dueluri, în două manşe, în două competiţii diferite.

Deşi puteau să fie patru echipe spaniole în cele două finale, Europa League şi Champions League, până la urmă au rămas 2 şi nu e e vorba de cele două mari favorite Barcelona şi Real Madrid.

Aşadar, Barcelona a avut 2-0 şi era calificată, dar pentru al doilea meci consecutiv a luat un gol în prelungirile primei reprize. Mai rău, s-a terminat 2-2.


Real Madrid a pierdut turul cu 2-1, dar după 10 minute din retur avea deja 2-0, însă ambele meciuri s-au terminat 2-1, şi după două reprize de prelungiri s-a ajuns la penalty-uri. Ronaldo a început "balul", n-a reuşit să mai marcheze şi a doua oară de la punctul cu var. Bayern a ratat doar de două ori şi merge în finală.

A doua echipă a Madridului, Atletico, putea rata calificarea dacă pierdea cu 2-0 la Valencia, dar a câştigat şi cel de-al doilea meci.

Bilbao a îndeplinit măcar pe jumătate visul spaniolilor, de a avea 4 finaliste în Europa. Scorul a fost pentru mult timp 2-1 şi era să vedem al doilea meci în două zile cu prelungiri. Dar, cu două minute înainte de finalul reprizei secunde Llorente a decis şi a doua finalistă din Europa League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!