Caută acilea...

marți, 16 octombrie 2012

România lui Piţi, înainte şi după tăvălugul de declaraţii hazardate

Azi o să fac o selecţie amplă de declaraţii hazardate ale unor diferite personaje, dar şi o colecţie de articole "ca la carte". Articolul va fi fost online înainte de terminarea meciului, dar bag mâna în foc că vom pierde :).

Vivi Răchită:
"Le-a urmărit punctele nevralgice, unde poate să-i surprindă! Vom scoate un rezultat bun"
Emerich Ienei:
Ar trebui să profităm de reconstrucţia batavilor: "Cu Olanda e o pâine de mâncat! Putem să ne calificăm la Mondial de pe primul loc în grupă"
Deşi toată lumea ar crede că e vorba de celebrul fiu al unui cioban, este vorba despre Sabău, un om considerat a avea capul pe umeri, nu între buci.
"Se naşte o mare echipă, terminăm pe primul loc!" Cea mai optimistă declaraţie după victoria cu Turcia
Asta e o declaraţie care n-am găsit-o pe ProSport. Mă mir că ar fi ratat aşa ceva, dar probabil că GSP i-a băgat cuvinte în gură. Restul aberaţiilor sunt cam la fel pe ambele site-uri de "sport".
Piţi a prins curaj: "Vreau victoria şi primul loc în grupă"
Acum ştim de ce a pierdut România cu Olanda. Piţi a făcut greşeala să nu mai asculte de adevăratul şi cel mai bun selecţioner, Jiji:
Becali "îşi scoate" un jucător din primul '11' contra Olandei: "I-am zis lui Piţurcă să îl bage cu Turcia, acum îi spun să nu îl folosească"
Şi încă o dovadă de profesionalism a puştilor microbişti de la unul dintre site-urile de sport:
Din "înger" s-a transformat în "demon" în doar 45 de minute. Poate cel mai bun român cu Turcia a fost o "epavă" contra Olandei

Aici au dreptate, dar au cam exagerat cu viteza de reacţie. Articolul era probabil pregătit pentru următoarea gafă a lui Tătăruşanu.

Un articol tipic despre gândirea lui Piţi.Acu' se pare că nu ţi-a mai ieşit, Piţi. Ai dat de fotbalişti.
Piţurcă după victoria cu Turcia: "Vezi, bă, am câştigat şi fără Sânmărtean al tău!"

Aici am găsit un articol mai mult decât penibil, scris probabil de Lipovan. Despre el voi scrie ulterior o altă postare.

Trecând peste toate aceste aberaţii şi "răutăcisme", trebuie să recunosc că România a avut mai multe ocazii (în prima repriză) decât a avut în multe meciuri precedente. Vorbesc doar de prima repriză pentru că pe a doua nu am mai urmărit-o. Motivele nu le discut, luăm situaţia ca atare, momentan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!