Caută acilea...

marți, 11 septembrie 2012

Probabil cel mai prost comentator sportiv: Gabi Safta!

Înțeleg acum de ce l-a dat afară până și Fecali. Gabi Safta e retardat rău. El întâi vorbește și apoi gândește, ba chiar uneori nu mai face deloc efortul gândirii. În aceste condiții era absolut firesc să își găsească un loc călduț la Felix Voiculescu în ogradă.

Pe parcursul meciului de mare angajament România - Andorra, țigănușul care crede că știe mult fotbal a scos perle pe bandă rulantă. A insistat mult și bine că Turcia e pe primul loc, la egalitate de puncte cu România, deși otomanii au pierdut primul meci. A pupat în cur Federația mult și bine și a lăudat suporterii până ăștia nu au mai îndurat fițele de "fotbalist" ale lui Dodel. Bineînțeles, lui i s-a părut foarte bun Dodel și astfel a înțeles de ce Piuțurcă l-a preferat lui Sânmărtean: face mai bine faza defensivă. Cu Andorra! Fază defensivă??? Dar de atac nu mai avem nevoie, băi, Găbiță? 
Atât de bine se pricepe la fotbaliști, încât, la 2-0, spunea că Torje n-a reușit să marcheze. 
După golul frumos marcat, chiar la debut, Maxim a devenit noul Messi, conform lui Safta. A încercat să o dreagă apoi, spunând că presa va scrie așa.
Ca să mai ia un ban în plus, a făcut și o legătură între unul Lima de la oaspeți și Gustavo Lima, al cărui CD va apărea joi, cu GSP.
Mai a bagăt și câte un dezacord, gen "e primul din următoarele cinci partide".
Omul e tralala și pierde curent mult, dar lucrează în Intact, deci nu sunt inconveniente astea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!