Caută acilea...

marți, 25 septembrie 2012

Mă apuc de afaceri, că românul e prost bâtă

Din nou îmi atrage atenția o ofertă "uimitoare" de pe Adulmec.ro. Mai exact CrazyDeal.ro e magnificul site ce oferă... nu prea se știe ce oferă, că oferta e ambiguă, dar oricum e la preț dublu.

Despre ce vorbim? Despre un city-break la Barcelona cu bilet la meciul Barcelona - Atletico Madrid. Cel puțin așa ar trebui să fie, în ciuda bannerului de promovare pe care e trecut "El Clasico". N-aș vrea să cred că oamenii care l-au pus acolo sunt răutăcioși și derby-ul Barcelonei cu Madridul are un nou actor, pe Atletico, în loc de Real. Nu, sunt doar proști, sunt convins. Sau mizează pe prostia altor proști care cred că se duc la Real Madrid - Barcelona, luându-se după poze.

Trecând peste aspectele pe care chiar mizează găozarii aștia, ajungem la preț. 289 de euro este cel mai ieftin pachet, cu bilet la meci, categoria 4, și cazare două nopți. 84 sau 122 de euro, ar costa camera, dacă e cu anulare gratuită (în cel de-al doilea caz), cum și-ar dori găozarii să facă, pentru a-și putea recupera banii dacă nu au clienți. 71 de euro costă biletul, în categoria despre care vorbesc ei. Total: 155 de euro, maxim 193 de euro. Prețul lor - 289 euro. Diferența? = prostie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!