Caută acilea...

joi, 20 septembrie 2012

Caruselul (e)ororilor

TitoVilanova vrea să calce pe urmele lui Pep și a început prin a ne da emoții mari de tot, așa cum a făcut-o și Guardiola la debut. Din start se vede o diferență: Pep a luat totul în acel sezon, iar Tito a pierdut deja Supercupa. E adevărat, nu era Scârbinho la Real.

Și cu Spartak, miercuri seara, s-a văzut o întreagă pleiadă de orori, dar și erori horror. Absențele lui Puyol, Alba, Iniesta și apoi accidentarea lui Pique au convers la un șoc atunci când Spartak nu numai că a egalat, dar a preluat și conducerea. Horror a fost autogolul lui Alves, dar și întreaga prestație a apărării din acest sezon, culminând cu cea de pe Bernabeu. Și mai horror a fost așezarea lui Spartak, 1-9-1 sau 1-10, formule pe care tot mai multe echipe le adoptă în fața Barcelonei, forțate, ce-i drept, și de încăpățânarea catalanilor de a nu renunța la tiki-taka.

De neînțeles este lenea cu care Barca tratează unele porțiuni de meci. Se vede condusă, în mare pericol să piardă și abia atunci începe să forțeze, cum a făcut și cu Real în Supercupă. Atunci au forțat prea târziu și nici nu vor avea întotdeauna în față echipe ca Spartak.

Au fost și semne bune, totuși:
- Messi a jucat îngrozitor, dar a marcat de două ori
- Fotbalul a învins, din nou
- Tello a marcat din afara careului :)
- Pedro și Villa par în formă. Chiar și Alexis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!