Caută acilea...

duminică, 9 mai 2010

Italia: țara unde Mafia a inventat BLATUL

Nu puteam să nu remarc finalul meciului Inter - Chievo, scor 4-3. Până la un moment dat Interul și Roma au fost ca Barca și Realul sâmbătă seara. Inter face show, defilează pe teren și apoi urmează revenirea echipei adverse. Pe celălalt stadion Roma se luptă și reușește o victorie dramatică. Dar, revenind la Inter, nu pot să nu las aici o mărturie a măgăriilor la care se pretează echipa marelui Mourinho.

Ca și Lazio în etapa trecută, când romanii s-au dat din calea milanezilor, Chievo a jucat doar teatru pe Giuseppe Meazza. Deschide scorul, ia niște goluri destul de ușor (ca să nu zicem altfel) și apoi, deși ajunge la 4-3, refuză jocul. Am înțeles că nu aveau nicio grijă în campionat, dar nici să refuzi pe față să îi pui probleme lui Inter. Deh, antrenorul lor a declarat înainte de meci că e mare fan al Interului, dar că mereu a jucat cu îndârjire împotriva lor... :))))))))))))

Roma cred că știe că șansele la titlu s-au stins de când și-a furat-o de la Sampdoria. În ultimele etape nu pot decât să facă niște bani la pariuri pe Inter. Se poate juca și la scor exact dacă știi scenariul. Ce câștiguri frumoase s-au obținut după Inter-Chievo... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!