Caută acilea...

marți, 11 mai 2010

De ce n-a mai fost nevoie să apară Becali TV

Explicația e una foarte simplă. O vedem în fiecare zi și poartă numele televiziunii blestemate: Becali (îmi cer scuze în fața steliștilor adevărați că îi scriu numele oierului cu literă mare). În medie, cumulând aparițiile sale pe la toate televiziunile, ciobanul stă între 8 și 20 de ore pe sticlă zilnic. În felul ăsta ce nevoie mai ai de o televiziune proprie. Nu d-aia ai cumpărat clubul Steaua - ca să fii non-stop pe ecran? Nu d-aia aberezi zilnic ca să șochezi și să fii un OTV ambulant? Păi da...

Ideea acestui post mi-a fost furnizată de televiziunea de casă a berbecului, PRO TV. Am urmărit cu un deosebit interes știrile sportive, unde se povestea că lui Mititelu, bunul său prieten (observați calitatea personajului), i s-a făcut rău după meciul cu CFR. Cine ne-a furnizat de fapt informația?? EXACT!!! ciobanul ne-a spus cum se simte și el și familia lui. FABULOS!

Singurul avantaj, în cazul în care ar fi primit licența Oaia Tv, era că poate rămânea doar pe postul lui și nu îl mai vedeam zilnic pe orice post vorbind despre orice și oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!