Caută acilea...

duminică, 9 mai 2010

Cât de ușor pot banii să cumpere onoarea

Sunt uimit de cum pot banii unui oier infect să cumpere onoarea unor oameni care au adus atâta glorie sportului pe care respectivul l-a transformat în propria latrină.

Ienei, Tudorel Stoica, Majearu, Pițurcă, Hagi, și lista ar putea să se întindă pe câteva rânduri, sunt gata oricând să vină sau să revină sub comanda grohăitorului ca să ia un ban. Se ascund în spatele dragostei pe care ar purta-o pentru cel ce a fost clubul Steaua. Lui Ienei nu cred să îi ghiorțăie mațele. Lui Majearu știm că da și ar face orice să aibă bani de-o pâine. Nu putea fi judecat pentru asta. Păcat că nimeni altcineva nu i-a întins o mână, iar acel cineva probabil ar fi trebuit să fie clubul pentru care a scris istorie. Din păcate e un lanț vicios și ne întoarcem tot la răul numit Fecali.

Ciudat este însă că oameni precum Pițurcă, Hagi sau oricare alt antrenor demis de (fostul) oier ar reveni în Ghencea, deși au plecat cu scandal de acolo. Oameni care au fost jigniți, umiliți de cioban ar veni (cică) să ajute Steaua să ajungă iar pe culmile gloriei. STEAUA nu mai e a voastră, nu mai e a noastră, e doar a clanului becali și așa va rămâne până când ea nu va mai produce bani și notorietate suficientă ca să-i alimenteze orgoliul baciului.

Tragic ar fi(și va fi) dacă și suporterii care îl hulesc acum vor renunța la proteste în urma planului diabolic al fecalianului bazat pe cumpărarea oamenilor.

DE CE? Cum reușește mereu această dejecție umană să îi prostească pe acești oameni care iubesc echipa Steaua de dinainte de căcărează?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!