Caută acilea...

luni, 28 ianuarie 2013

Un Garcea profund: "Fara anvelope de iarna e ca si cum ai merge in adidasi pe zapada sau gheata"

Cu totii stim cat de mult se pricep militienii sa filozofeze si ce trairi intense le ofera meseria lor, cat si motive de meditatie. Asa ca ne bucuram nespus cand unul d-asta de rang inalt, de la circulatie, ne spune care-i diferenta intre anvelopele de iarna si celelalte. Si cum ar fi putut el sa se exprime mai bine decat facand o comparatie. Una cu adidasii! Da, am ramas si eu uimit ca nu i-a numit pantofi sport. In fine, cica (cu aproximatie):
"Incercati sa mergeti iarna pe zapada sau pe gheata in adidasi, sa vedeti ce echilibru aveti. La fel este si cand circuli cu anvelope necorespunzatoare pe zapada sau gheata".

Nenea Garcea, doua remarci as avea si eu de facut. Prima, care ar vrea sa iti arate ca 'adidasii' pot avea o aderenta mult mai buna pe gheata si zapada decat multi bocanci, iar a doua iti va pune memoria la incercare. Acum 2 ani nimeni nu prea cumpara anvelope de iarna, pana un destept care ne conduce s-a prins ca e o vaca de muls. Posibil sa fi fost probleme mai mari pe vremuri circuland fara anvelope de iarna, dar parintii nostri, si nu numai, au mers zeci de ani fara ele, prin ierni mult mai grele. In fine, nici asta nu ar trebui sa il demoralizeze, dar garantez ca pe gheata poti sa te dai cu ce vrei, daca nu ai crampoane ascutite tot vei aluneca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!