Caută acilea...

miercuri, 5 februarie 2014

Preacinstitul Negoiță dă 10 milioane de euro unei firme ca să păzească secțiile de poliție!

Astă-seară am făcut prostia să mă uit câteva minute la televizor. La știri...

1. Am aflat că Robert Negoiță, cel mai bun și mai cinstit primar, care a luat de-a gata sectorul 3 de la "hoțul" ăla de Liviu Negoiță, a angajat o firmă de pază ca să păzească... tadadadaaaam... tobele baaaat... POLIȚIA!!!
Da, o firmă va fi plătită cu 10 (ZECE) milioane de euro ca să păzească cele 3 secții de poliție din sectorul 3!
Logica lui e perfectă, citez: "polițiștii dau amenzi, nu păzesc"!

2. S-au pierdut doi bezmetici pe un câmp, în ceață. După ce au mers ca proștii 3 ore pe câmp fără să ajungă undeva, au sunat la 112. De câteva ori. Până i-au convins pe ăia că sunt serioși. Au trimis ăia pompierii și poliția după ei. De ce pompierii? Nu prea știu. Faza tare a fost că s-a ajuns iar la STS și... deja-vu! Nici de această dată nu au știut ce să facă. Mai exact nu au știut să pună pe ecran coordonatele primite! 
Ce? Unde? Cine?!?!?!
La STS?!!??!! Păi oamenii ăia nu cu asta ar trebui să se ocupe?
Poate să explice cineva cum au ajuns oamenii ăia să lucreze acolo, când ei nu știu ce sunt alea coordonate?

3. Am auzit și explicația unui parlamentar PC care apreciază măsurile de eliberare a deținuților, grație noului cod mai mult decât penal, deoarece întreținerea unuia costă 2400 de lei pe lună. Din care 100 de lei mâncarea și 2300 cu personalul. După ce va scădea numărul deținuților, costurile cum vor fi? Ținând cont că nu prea cred să se dea și din personal afară? Aha, așa mă gândeam și eu.

Concluziile: legislativul și executivul, niște penali notorii, ne bagă în ceață, după care trimit după noi armata, pompierii și poliția să ne caute. Poliția fiind plecată, secția e păzită de bodyguarzi. Și uite așa are toată lumea ceva de făcut. Au pus economia pe roți! Duduie economia!

ERATĂ: se pare că e vorba de Poliția Locală. Știți ce? N-are nici cea mai mică importanță. Ce se întâmplă e din bancurile cu Bulă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!